عایق یندی نمای ساختمان

شرکت جهان فرود متخصص عایق کاری دیوار جانبی درتهران و کرج

عایق کاری نمای ساختمان با طناب و بدون داربست یک خدمات همیشگی در شهرهایی است که ساختمان سازی زیادی در ان انجام شده است. ساختمان های بلند به دلیل سخت بودن دسترسی به انها نمیتوان هر دقیقه روی انها داربست بست و یا دیوار کناری ساختمان به دلیل عدم اجازه همسایه داربست بست پس راپل به  کمک شما می اید و به راحتی از این طریق میتوانید نما و دیوارهای بلند مرتبه خود را عایق کاری کنید. شرکت جهان فرود در خدمات شما برای عایق کاری میباشد.

عایق کاری نمای ساختمان با طناب
عایق کاری نمای ساختمان با طناب بدون داربست

 

بهترین روش برای عایق کاری بدون داربست با طناب:

بهترین روش عایق کردن نمای ساختمان و دیوار جانبی استفاده از چسب های نانو میباشد که با استفاده از قلمو روی نما زده میشود. روش انجام عایق کاری هم با راپل روی دیوار فرود زده میشود و به راحتی کار عایق دیوار را انجام خواهند داد. حتما بعد از انجام پیچ و رولپلاک سنگ نما روی پیچ ها و ترک های موجود را با چسب مورد نظر عایق بندی کنید تا اب مجدد پشت سنگ نفوذ نکند.

عایق کاری دیوار جانبی و سیمانی به چه صورت انجام میشود؟

عایق کاری دیوار سیمانی جانبی چندین روش دارد. اگر سیمان شما ترک داشت و تبله کرده است میتوانیم ابتدا قسمت های شل شده روی لبه های ترک و تبله را بکنیم و با مواد بتنی که درست میکنیم ان قسمت ها را بپوشانیم و محکم سازی کنیم. روش بعدی این است که بیاییم ابتدا ترک های موجود را پر کنیم و بعد از خشک شدن مجددکل دیوار را با مواد مورد نظر عایق بندی کنیم تا دیگر از سیمان هم اب نفوذ نکند. در نمای جانبی میتوان با مواد رنگی اینکار را انجام داد چون ظاهر دیوار اهمیتی برای کارفرما ندارد و کیفیت کار مهم است.

 

عایق کاری نمای ساختمان با طناب 

نمای ساختمان به دلیل زیبایی و رخ کار باید ظرافت بیشتری به خرج بدهیم و از مواد بیرنگ و قوی استفاده کنیم. نمای سنگی 90 درصد از درز و بندهای انها اب را به داخل ساختمان نفود میدهد. خوبی راپل این است که در چند دقیقه میتوان به محل مورد نظر دسترسی پیدا کرد و مانند داربست یک روز وقت افراد را نمیگیرد.

قیمت عایق کاری نمای ساختمان و دیوار جانبی بدون داربست

قیمت خدمات عایق نمای ساختمان به صورت چکی و کنترات اعلام میشود و سریعترین راه برای استعلام قیمت عکس است که به راحتی از طریق واتساپ ارسال کنید تا در لحظه قیمت و هزینه به شما اعلام گردد.   هزینه های کار عایق زیاد سنگین نیست و شما با هزینه ای اندک میتوانید این کار را با طناب انجا بدهید. 

 

آب بندی بدون داربست چیست؟

آب بندی نما هم یکی از همان مراحل ساخت ساختمان است که بر روی نمای ساختمان انجام می‌شود. شاید بپرسید دلیل آب بندی نما چیست؟ با این کار از نفوذ باران و رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری می‌شود. هم‌چنین جلوگیری از سرما و گرما، جلوگیری از شوره زدگی و جلوگیری از آلودگی نما از جمله فواید آن است که بسیار اهمیت دارد و این کار در ساخت هر ساختمانی از واجبات است و نباید نادیده گرفته شود. حالا امروزه از روش آب بندی نما با طناب استفاده می‌شود. این روش، روشی ارزان و به صرفه است که البته ایمنی‌های لازم را دارد. این کار با استفاده از راپل انجام می‌شود، با دو عدد طناب و وسایل صخره نوردی می‌توان به کل نما دسترسی داشت و این تجربه راپل‌کار است که با تشخیص و بررسی‌های لازم جاهای مختلف نمای ساختمان را آب‌بندی می‌کند. نما یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساختمان است که زیبایی و تمیزی آن بسیار در انتخاب یک خانه موثر است و وجود آن از نفوذ حیوانات کوچک و موذی و گرد و خاک و رطوبت و … جلوگیری می‌کند اما خب معایبی هم دارد که از وجود نور بیشتر به ساختمان جلوگیری می‌کند که برای حل این مشکل از در و پنجره‌های بزرگتری استفاده می‌کنند. این پنجره‌ها هم مشکل نور را حل می‌کنند و هم از نظر دنیای دکوراسیون بسیار زیبا و جذاب هستند. اما در ساختمان‌های جدید ساختمانی را پیدا نمی‌کنید که نما نداشته باشد. امروزه نماهای بسیار مدرن و گران قیمتی هم وجود دارند که دیدن آنها برای لحظه‌ای شما را به یاد یک قصر بزرگ و رویایی می‌اندازد و دوست دارید ساعت‌ها به تماشای آن بنشینید.

نفوذ آب به داخل ساختمان با راپل:

حالا اگر کار آب بندی به خوبی انجام نشود و یا اصلا به آن توجهی نشود، نفوذ آب به داخل ساختمان اتفاق می‌افتد و دیوارهای داخلی را خراب می‌کند. در ابتدا یک حالت نم گرفتگی بوجود می‌آید و به مرور زمان آن دیوار خراب می‌شود و خسارت زیادی به بار می‌آورد. اگر نفوذ آب زیاد باشد نه تنها دیوار بلکه وسایلی که به آن متصل هستند هم خراب می‌شود. با همه‌ی این تفاسیر قطعا متوجه اهمیت کار شده‌اید، حال اگر متوجه شدید که ساختمان شما آب بندی نشده است باید به سراغ سازنده بروید و دلیل این کم کاری را از او بپرسید، اگر خیلی خوش شانس باشید و او را پیدا کنید و البته دیگر کار از کار گذشته است و خرابی پیش آمده است. ضد آب سازی نما با طناب بسیار راحت است و باعث می‌شود دردسرهای نفوذ آب به داخل پیش نیاید. شیوه‌ی انجام آب بندی نما بدون داربست به این صورت است که راپل کار برای ضد آب سازی نما با راپل از دو عدد طناب استفاده می‌کند و طناب را به جایی وصل می‌کند که تحمل وزن او و وسایلش را داشته باشد، پشت بام محلی مناسب برای انجام آن است. سپس راپل کار، کار آب بندی نما با طناب را از آخرین طبقه شروع می‌کند و به طبقات پایین می‌رسد. شاید در نگاه اول آب بندی نما بدن داربست برای شما خطرناک به نظر برسد و از آن بترسید اما این باور کاملا غلط است و واقعیت این است که این روش هم روشی ایمن و مطمئن است.

 

عایق کاری نمای ساختمان بدون داربست با راپل کار متخصص:

عایق کاری نمای ساختمان هم مانند آب بندی نما با طناب یکی دیگر از وظایف مهم در صنعت ساختمان‌سازی است. چرا باید عایق بندی کنیم؟ از چه نوع عایقی استفاده کنیم؟ انواع عایق‌های ساختمانی کدامند و چه تاثیری دارند؟ امروزه بحث صرفه جویی در انرژی بسیار مطرح است و همه وظیفه خود می‌دانیم که به نوعی از اتلاف آن جلوگیری کنیم. در ادامه به این پرسش‌ها پاسخ خواهیم داد. عایق‌ها از نظر جنس و کاربرد و عملکردشان به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. اما مهم‌ترین آنها عایق حرارتی، عایق صوتی و عایق رطوبتی است که در هر ساختمانی باید اجرا شود. در واقع هر چیزی که مانع از عبور جرم و انرژی شود را عایق می‌گویند.
عایق حرارتی برای جلوگیری از ورود و خروج سرما و گرما مورد استفاده قرار می‌گیرد.
عایق صوتی برای جلوگیری از ورود و یا خروج آب و رطوبت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
عایق صوتی هم برای کاهش آلودگی صوتی در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
گاهی یک ماده مانند پشم سنگ و یا فوم pvc به تنهایی می‌تواند عایق صوتی و حرارتی و رطوبتی باشد. گاهی هم یک عایق مانند پشم شیشه تنها یک عملکرد حرارتی دارد. هر کدام از این عایق‌ها انواع مختلفی دارند که ویژگی‌های خاصی هم دارند.

 

پیچ و رولپلاک نما در کرج     –     پیچ و رولپلاک نما در تهران

عایق صوتی و حرارتی بدون داربست:

از این عایق در هر جایی که نیاز به آرامش داشته باشد استفاده می‌شود تا از ورود سر و صدا جلوگیری شود.
عایق صوتی آکوستیک: یک نوعی از عایق صوتی است. این نوع عایق به صورت فوم آکوستیک وجود دارد که صدا را جذب می‌کند و ارتعاش آن را کم می‌کند و در نهایت باعث از بین بردن آلودگی صوتی ایجاد شده، می‌شود. پنل‌های آکوستیک مدلهای مختلفی دارد که بر اساس دکوراسیون فضای داخلی جنس و رنگ آن را انتخاب می‌کنید. مزایای آن ارزان بودن و سهولت در نصب آن است.
عایق صوتی فایبرگلاس: این عایق به صورت رولی از خورده الیاف شیشه، سنگ و پنبه ساخته شده است و در چهارچوب‌ها نصب می‌شود و از آلودگی صوتی جلوگیری می‌کند. خوبی این عایق این است که در برابر انگل‌ها مقاوم است.
عایق صوتی پانل گچی: این محصول شامل هسته‌های گچی است و به صورت روکار استفاده می‌شود. از مزایای آن می‌توان به نصب آسان، اقتصادی بودن، پایداری و استحکام و مقاومت آن در برابر آتش اشاره کرد.

عایق حرارتی با راپل:

همانطور که می‌دانید گرما همیشه از محیط گرم به محیط سرد منتقل می‌شود و این باعث می‌شود که در زمستان گرما از داخل به بیرون ساختمان برود و در تابستان، گرما از بیرون به داخل خانه بیاید که بسیار شرایط سختی می‌شود. حالا این عایق‌های حرارتی از این کار جلوگیری می‌کنند.
عایق حرارتی پشم شیشه: این عایق هم صوتی و هم حرارتی است که ارزان و مناسب است. از دیگر مزایای آن نصب آسان و سبک بودن آن است.
عایق حرارتی پشم معدنی: این نوع عایق از سنگ‌های آتشفشانی ساخته شده‌اند و در برابر رشد انگل و آتش سوزی مقاوم است.
عایق حرارتی سلولزی: از مقوای بازیافت شده و کاغذ و … ساخته شده است و با محیط زیست سازگاری دارد. و در برابر آتش مقاوم است و قیمت مناسبی هم دارد.
عایق حرارتی نانو: مصالح آن با استفاده از فناوری نانو ساخته شده است و به صورت مایع هستند و به راحتی قابل استفاده هستند. بسیار مقاوم و ارزان هستند.

 

عایق رطوبتی با بندباز:

این نوع عایق را به هیچ وجه نباید نادیده گرفت. بدون وجود آنها در فصل سرما باعث نفوذ آب می‌شود.

عایق رطوبتی قیر و گونی:

این عایق سنتی خاصیت چسبندگی دارد و به همین دلیل در برابر رطوبت و آب مقاوم است. در مناطق گرمسیر باید از قیری استفاده شود که سفت و سخت باشد تا تا بر اثر گرما نرم نشود. این قیر در برابر اسیدها و بازها و نمک‌ها مقاوم است. اما خب خطراتی برای نصب دارد و حمل و نقل آن سخت است و ایجاد آلودگی و امکان آسیب به محیط زیست دارد.
عایق رطوبتی ایزوگام: این عایق به صورت رول شده وجود دارد و نصب آسان‌تر و وزن کمتری هم دارد. البته عمر کوتاهی دارد و باعث آلودگی و آسیب به محیط زیست هم می‌شود.
عایق رطوبتی پرایمرها: این عایق‌ها از انواع قیر، رزین و … تشکیل شده‌اند. از این عایق‌ها در تیرهای چوبی، صفحه ستون‌ها و لوله‌های آب و فاضلاب استفاده می‌شود. نصب آسان و قابلیت چسبندگی بالایی هم دارند.

عایق رطوبتی نانو:

این عایق‌ها جزء عایق‌های مدرن هستند. برای ساخت آن از مواد پلیمری بر پایه آب استفاده شده است. این عایق‌ها ضد ضربه و مقاوم در برابر اشعه UV هستند. این عایق‌ها هیچ بو و عوارض شیمیایی خاصی ندارند. در برابر انگل و باکتری و مواد شیمیایی هم مقاوم هستند و عمر طولانی هم دارند و با محیط زیست هم سازگارند. این روش یکی از بهتری روش‌ها در دنیای امروز است و همانطور که مشاهده می‌کنید مانند روش‌های دیگر معایب خاصی ندارد و از همه لحاظ به صرفه و مناسب است. اگر یکبار از جنس خوب استفاده کنید دیگر تمایلی به استفاده از جنس‌های دیگر نخواهید داشت. البته همه مواردی که در بالا ذکر کردیم مناسب برای عایق بندی رطوبتی هستند اما به جز نانو هر کدام ایرادهایی دارند که هنوز موفق به برطرف کردن آنها نشده‌اند. سازنده اگر به این مورد اهمیت دهد از جنس نانو استفاده می‌کند تا هزینه برای ساکنین ساختمان یکباره شود و متحمل هزینه‌ها و خسارت‌های دوباره نشوند.

همانطور که توضیح دادیم هر عایقی انواع مختلفی دارد که ما به طور خلاصه بیان کردیم، هر کدام از آنها ویژگی‌های خوب و بدی داشتند و این مصرف کننده و یا سازنده است که نوع آن را با توجه به نیاز ساختمان انتخاب می‌کند. بعضی از این عایق‌ها نیاز به رسیدگی بیشتری دارند و باید از آنها مراقبت بیشتری کرد. در کل عایق کاری نمای ساختمان با طناب انجام می‌شود و راپل‌کار، با تجربه‌ای که دارد به خوبی هر چه تمام‌تر این کار را به اتمام می‌رساند. طناب روشی ساده است به همین دلیل عایق کاری بدون داربست انجام می‌شود تا دردسر نصب داربست بوجود نیاید. همانطور که آب بندی نما با طناب انجام می‌شود عایق بندی هم به همان روش انجام می‌شود و تنها نوع کار متفاوت است ولی روش همان روش استفاده از طناب است.

 

اب بندی ساختمان با راپل کاری:

راپل کاری هم شغلی جذاب و هیجان انگیز است. اگر از ارتفاع می‌ترسید و فوبیای آن را دارید هرگز سراغ این شغل و ورزش نیایید که حتما اذیت می‌شوید. اما اگر تمرکز و تعادل و عشق به ارتفاع دارید یکی از شغل‌های جذاب برای شما خواهد بود. در ابتدا یک آموزش یک هفته‌ای دارد که نحوه‌ی انجام کار را به صورت تئوری توضیح می‌دهند، سپس کار عملی را آغاز می‌کنید و از ارتفاعات کم شروع به تمرین می‌کنید و به مرور زمان این ارتفاعات بیشتر می‌شود. در واقع یک سبکی از امتحان است که شما را بسنجند. هنگام انجام کار، نیاز به یک سطل دارید که وسایل خود مانند پیچ و مهره و … را در آن بگذارید. دریل و کلاه محافظتی هم باید داشته باشید. به مرور که این کار را انجام دهید، تجربه شما بیشتر می‌شود و اطمینان بیشتری به شما می‌شود. اگر این شغل را انتخاب کردید، بهتر است هنگامی که در ارتفاعات ساختمان قرار می‌گیرید تنها به کار خود تمرکز کنید و از فکر و خیال بیهوده بپرهیزید تا دچار استرس و سرگیجه نشوید. این شغل هم مانند همه‌ی شغل‌های دیگر سختی‌های خودش را دارد اما عشق و علاقه به این کار موجب می‌شود هم یک ورزش خوب و هم یک شغل خوب داشته باشید. بسیاری از بانوان کشور هم این کار را به عنوان یک ورزش انتخاب کرده‌اند و با صخره نوردی و کوه نوردی انرژی و هیجان خود را تخلیه می‌کنند. معمولا انسان‌های با انرژی بیشتر به سمت این کار می‌آیند و قطعا هم در آن موفق خواهند بود. ناگفته نماند که برای این ورزش و یا شغل باید توانایی جسمی بالایی داشته باشید و مریضی خاصی نداشته باشید تا راحت در ارتفاع کار کنید. عدم تمرکز در حین کار موجب می‌شود انرژی شما تخلیه شود و یا موجب کاهش فشار و قند خون شوید و مجبور شوید به پایین بیایید تا حالتان مساعد شود. قبل از اینکه این روش اختراع شود، استفاده از داربست اولویت داشت، اما امروزه با وجود راپل برای آب بندی نما با طناب استقبال بیشتری می‌شود و در کل طناب نسبت به راپل در اولویت قرار گرفته است.

 

درزگیری با طناب بدون داربست چیست؟

درزگیری هم مانند عایق کاری و آب بندی و پیچ و رولپلاک نمای ساختمان و … امری واجب است که در نهایت نتیجه کار رضایت بخش باشد و سال‌ها بدون هیچ مشکلی در یک ساختمان زندگی کنید و لذت ببرید. لحظه‌ای فکر کنید کخ سهل انگاری در انجام هر کدام از این موارد چه دردسرهایی برای شما خواهد داشت و مجبور هستید نمای ساختمان خود را دوباره بازسازی کنید. منظور از درزگیری این است که تمام منافذ و درزهایی که ممکن است عواملی مانند خاک و باد و آب و … را به ساختمان بیاورد، پوشانده شود. این کار انجام می‌شود تا نمای سطحی و داخلی ساختمان خراب نشود. در ابتدا درزگیری نمای بیرونی ساختمان انجام می‌شود. تمام نقاطی که ممکن است این عوامل از آن عبور کنند را بررسی می‌کنند و سپس عایق مناسب را تهیه می‌کنند. حالا اگر این درزگیری نمای ساختمان خوب انجام نشود با یکبار بارش شدید آب حسابی به داخل نفوذ می‌کند و در نتیجه خسارت‌های شدید را بوجود می‌آورد. درز بندی نما هم مانند آب بندی نما با طناب، هم با طناب و هم با چسب و … انجام می‌شود. در واقع درزگیری هم انواع مختلفی دارد اما درزگیری با طناب بسیار معتبر و ایمن‌تر است و مشکلی بوجود نمی‌آورد.

 

درزگیری با طناب:

درزگیری بدون داربست با استفاده از طناب و به کمک نانو انجام می‌شود. درزگیری نما با کمک نانو بسیار مفید است زیرا این ماده سازگاری با محیط زیست دارد. این ماده بسیار نازک و نامرئی است و سطح را در برابر میکروب و باکتری و رطوبت و … مقاوم می‌سازد. برای این که سنگها استحکام داشته باشند از پیچ و رولپلاک استفاده می‌شود. جنس این رولپلاکها از ورق گالوانیزه است و در برابر زنگ خوردگی مقاوم هستند.

 

مزایای درزگیری با طناب:

درزگیری با طناب ویژگی‌های خوبی دارد که بیان می‌کنیم. کار با راپل و طناب بسیار به صرفه‌تر و ارزان‌تر است، به همین دلیل در هزینه‌ها صرفه جویی می‌شود. این کار با سرعت بیشتری انجام می‌شود و در نتیجه در زمان هم صرفه جویی می‌شود و کارهای ساختمان زودتر تمام می‌شود و از ایجاد ریخت و پاش جلوگیری می‌شود. نماکار باید نوع نمای ساختمان و سنگ استفاده شده را تشخیص بدهد تا بتواند بهترین درزگیری را متناسب با شرایط انجام دهد. این بررسی‌های قبل از انجام کار بسیار اهمیت دارد و در کیفیت نهایی کار تاثیر می‌گذارد. امروزه آب بندی نما با طناب و عایق کاری و درزگیری همه با طناب انجام می‌شود اما در بعضی ساختمان‌ها هم‌چنان از داربست استفاده می‌کنند. فراموش نکنید که برای هر عملی که در یک ساختمان انجام می‌شود، نیاز به افراد متخصص آن کار را دارید اگر فردی مناسب را انتخاب نکنید ممکن است کار به خوبی انجام نشود و یا هنگام نتیجه کار مشاهده کنید که کار تمیز انجام نشده است که زیبایی نمای ساختمان شما را می‌گیرد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *