توری کشی پاسیو و نورگیر و حیاط خلوت در تهران و کرج با راپل

توری کشی پاسیو

توری کشی پاسیو

توری کشی پاسیو و نورگیر و حیاط خلوت که هر سه یک مکان هستند توسط راپل کار بدون داربست انجام میشود.نصب توری بدنه پاسیو و سقف پاسیو به صورت حرفه ای با توری های گالوانیزه انجام میگیرد. پس از نصب توری به هیچ عنوان کبوتر و پرنده وارد نورگیر نمیشود و حتی دورو بر لبه هم نمیشنید و مکان دیگری در ساختمان دیگری پیدا میکند.

توری کشیدن دور پاسیو به این معنی است که دیگر کبوتر و پرنده نمیتواند وارد ساختمان شود و کبوتر حتی در محیط های قابل دسترس هم نمینشیند چون فقط زمانی در محوطه ساختمان مینشیند که خانه ای در درز انقطاع و روی ستون و داخل ساختمان داشته باشد.

توریکشی پاسیو بهترین روش برای بیرون نگه داشتن و دور کردن پرنده ها میباشد و اجرای ان روی ارتفاع توسط راپل کاران اموزش دیده انجام میگیرد و جهت اجرای توریکشی حیاط خلوت یا نورگیر در تهران و کرج کافی است با شماره 09125846430 تماس بگیرید.

قیمت فنس کشی پاسیو در تهران و کرج و حومه

توری کشی پاسیو با توری مرغی و توری فرنگی گالوانیزه انجام میشود که هر دو یک قیمت متفاوت دارند. قیمت توری مرغی ارزان است چون بی کیفیت میباشد ولی توری فرنگی زد زنگ است و زخیم است و کیفیت زیادی دارد.

  • توری کشی کشی با توری فرنگی گالوانیزه برای هر پاسیو بین 10 تا 25 میلیون تومان میباشد. پاسیو در عرض 1.5 تا 7 متر شامل این قیمت میشوند.
  • فنس کشی نورگیر با توری مرغی برای هر حیاط خلوت بین 8 تا 16 میلیون میباشد که این قیمت برای عرض های 1.5 تا 6 متر میباشد.

 

 

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

رضا سعادت وب‌سایت
من رضا هستم. چندین سال است که به نویسندگی و کارهای خدماتی مشغول هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09308877798