رنگ کاری سنگ و سیمان نمای ساختمان

اجرای رنگ نما سیمان و سنگ با جهان فرود

امروزه با پیشرفت تلنولوژی اجرای رنگ سینگ و سیمان نما با دستگاه و رنگ هایی انجام میشود که مدت زیادی روی نمای سیمان و سنگ باقی بمانند. شرکت جهان فرود متخصص در رنگ نمای ساختمان میباشد و با استفاده از دستگاه های پیشرفته هم در هزینه شما صرفه جویی میکند و هم سریعتر از روش های دیگر کار شما را انجام میدهد. سنگ و سیمان اجرای رنگه متفاوتی دارند و در ادامه برای هرکدام توضیح میدهیم. برای استعلام قیمت اجرای رنگ لطفا با جهان فرود تماس بگیرید.

 

اجرای رنگ دیوار سیمان
اجرای رنگ دیوار سیمان

 

اجرای رنگ نما روی سنگ
اجرای رنگ نما روی سنگ

 

قبل از اجرای رنگ و بعد از اجرای رنگ سنگ
قبل از اجرای رنگ و بعد از اجرای رنگ سنگ

 

قیمت اجرای رنگ سنگ و سیمان نمای ساختمان بدون داربست

قیمت اجرای رنگ نما در تهران و کرج با راپل به دلیل کثیفی بیش از حد نما و کار اضافه روی سطح سیمانی و سنگی از متری 80 شروع میشود و ادامه قیمت بستگی به نمای ساختمان و متراژ اعلام شده دارد. برای استعلام قیمت نهایی لطفا با شرکت جهان فرود تماس بگیرید تا در اولین فرصت پیش فاکتور برای شما ارسال شود.

 

اجرای رنگ نمای سنگ و سیمان در تهران و کرج
اجرای رنگ نمای سنگ و سیمان در تهران و کرج

 

اجرای رنگ نمای ساختمان از جنس سنگ

اجرای رنگ روی نمای سنگ فقط در صورتی انجام شود که دیگر امیدی به سنگ نداشته باشید. یعنی اینکه راهی برای تمیز کردنش نداشته باشید و با شستشوی با واترجت سنگ باز هم تمیز نشود. وقتی نمای سنگی با واترجت سندبلاست شد و دیدیم بازهم نمای شما ان زیبایی که میخواهید به شما نمیدهد میتوانید به راحتی نمای سنگ را رنگ امیزی کنید. در غیر اینصورت حتما اول با ما مشاوره بگیرید و بعد این کار را انجام بدهید.

رنگ دیوار سنگی با طناب
رنگ دیوار سنگی با طناب

 

اجرای رنگ روی دیوار سیمان

بیشترین تقاضا ها برای اجرای رنگ سیمانی از طف مردم به جهان فرود ابلاغ میشود. نماهای سیمانی پس از چندین سال سریعا کثیف مشوند و نیاز به رنگ پیدا میکنند. در این صورت باید سریعا انها را رنگ بزنید تا کثیفیها تبدیل به شورابه نشود.

 

 

 

بهترین رنگ نمای ساختمان سیمانی

اثرات ناشی از بارندگی ها بر روی دیوار های خارجی، امری رایج در ساختمان سازی می باشد و معمولا مهندسان به دنبال راهی برای کاهش این صدمات هستند. استفاده از رنگ های پوششی مخصوص یکی از روش های کاربردی برای افزایش مقاومت سازه ها می باشد. رنگ نمای ساختمان ها علاوه بر تقویت دیوار های خارجی موجب زیبایی نمای بیرونی سازه ها نیز می شود. در حال حاضر انواع متنوعی از رنگ های پوششی مخصوص دیوار های سیمانی و بتنی در بازار موجود می باشد. انتخاب رنگ پوششی مناسب و با کیفیت برای دیوار خارجی در جلوگیری از فرسایش و افزایش طول عمر نمای ساختمان ها بسیار موثر است.

 

رنگ نمای ساختمان سیمانی

رنگ نمای ساختمان یکی از مهمترین اجزای نمای هر ساختمانی به حساب می آید که باید در انتخاب نوع آن بسیار دقت کرد. زیرا دیوار های سیمانی و بتنی را نمی توان بیش از دو بار رنگ آمیزی کرد. به گذشت زمان قدرت چسبندگی میان رنگ و سطح سیمانی کاهش می یابد. در چنین شرایطی رنگ های پوششی بی کیفیت به مرور پوسته پوسته می شوند و در نهایت از سطح سیمانی جدا می شوند. بنابراین سطح در معرض فرسایش و پوسیدگی قرار می گیرد. رنگ های پوششی نمای ساختمان همانند یک عایق عمل می کنند. با استفاده از نمونه های مناسب و با کیفیت در انواع نما ها می توان از ساختمان ها به خوبی محافظت کرد و مقاومت کلی دیوار ها را افزایش داد.

 

مزایای رنگ نمای سازه

رنگ نمای ساختمان ضد آب است و مانع نفوذ رطوبت به بخش های داخلی دیوار ها می شود. این پوشش کاملا انعطاف پذیر است و در مناطق مختلف با شرایط آب و هوایی گوناگون، قابل اجرا می باشد. در تمام مناطق سرد، معتدل، مرطوب، شرجی، خشک و… می توان از این رنگ نما ها استفاده کرد.
رنگ نمای ساختمان علاوه بر سطوح سیمانی و بتنی، بر روی سطح های چوبی نیز قابل اجرا می باشد. البته این پوشش بر روی سطوح چوب بیشتر جنبه زیبایی دارد. خاصیت آب گریزی رنگ نمای بیرونی ساختمان تا حد زیادی از نفوذ رطوبت به سطوح چوبی نیز جلوگیری می کند.

 

بررسی نمای بیرونی رنگ نمای ساختمان سیمانی

سیمان و بتن از جمله مهمترین و پرکاربردترین مصالح در نمای هر ساختمانی به شمار می روند. سطح سیمانی با قرار گرفتن در معرض عوامل مختلف، زیبایی خود را از دست می دهد و به مرور فرسوده می شود. رنگ آمیزی سطوح سیمانی در ساختمان های شهری بسیار بیشتر از مناطق دیگر اهمیت دارد. به همین دلیل بسیار ضروری است که از پوشش مناسب برای دیوار های خارجی استفاده شود.
در هنگام انتخاب رنگ نمای ساختمان سیمانی، مهمترین نکته میزان خلل و فرج سطح سیمانی می باشد. برای یکدست شدن سطح و پر شدن کامل خلل و فرج ها باید از نمونه های مناسب استفاده شود. پیش از شروع رنگ آمیزی باید سطح کار از هر گونه آلودگی و غبار پاک شود. این کار برای حصول نتیجه بهتر و دوام رنگ نما بسیار ضروری است. معمولا برای پوشاندن ناهمواری ها در سطح سیمانی، از آستر برای بستر رنگ نما استفاده می شود.
رنگ نمای ساختمان سیمانی را می توان با قلم مو، پیستوله، غلطک اجرا کرد. معمولا ابزار کار بر اساس نوع رنگ و غلظت آن انتخاب می شوند. برای اجرای رنگ نمای ساختمان سیمانی های بلند از داربست استفاده می شود.

 

اجرای رنگ نمای بیرونی ساختمان
اجرای رنگ نمای بیرونی ساختمان

 

رنگ کردن نمای ساختمان تهران کرج

در رنگ کردن نمای ساختمان ها بسیار مهم است که از رنگ نمای ساختمان ضد آب استفاده شود. نمای بیرونی سازه ها که با کار در ارتفاع انجام میشود در طی سالیان در معرض شرایط جوی گوناگون و آب و هوای مختلفی قرار می گیرد. این تغییرات جوی در کنار دیگر عوامل فرسایشی منجر به ترک خوردن و پوسته پوسته شدن قسمت بیرونی ساختمان ها می شود. این مسئله ممکن است برای تمام دیوار های سیمانی، بتنی، آجری و… پیش بیاید. به خصوص در فصول سرد سال که بارندگی ها بیشتر است، با یخ زدن رطوبت روی دیوار ها امکان آسیب و فرسایش افزایش می یابد. به همین دلیل توصیه می شود که حتما از رنگ های ضد آب برای نمای ساختمان ها استفاده شود.

 

رنگ کردن نمای ساختمان

از آنجایی که رنگ نمای ساختمان سیمانی، در سطح خارجی نما به کار برده می شود، بحث زیبایی در این مورد بسیار با اهمیت است. با این همه کیفیت و ویژگی های رنگ انتخابی اهمیت بیشتری دارد. زیرا هر چه رنگ نمای انتخاب شده با کیفیت تر باشد، پوشش رنگ دوام بیشتری خواهد داشت و ماندگاری نمای سازه ها نیز بیشتر می شود.

در ادامه به چند نکته مهم در هنگام انتخاب رنگ نمای ساختمان سیمانی اشاره شده است :
میزان روشنایی رنگ ( درجه رنگ )
خاصیت آبگریزی و ضد آب بودن رنگ
مقاومت بالای رنگ در مقابل عوامل فرسایش
انعطاف پذیری مطلوب و مقاومت آن در شرایط جوی مختلف

 

قیمت رنگ نمای ساختمان سیمانی

رنگ نمای ساختمان سیمانی علاوه بر رطوبت باید در برابر نور شدید خورشید هم مقاوم باشد. به همین دلیل معمولا رنگ های با کیفیت، خاصیت ضد اشعه UV نیز دارند. همچنین این پوشش در برابر تنش های ساختمانی انعطاف پذیر است. رنگ نما های ساختمان سیمانی قابل شستشو هستند و بنابراین می توان آلودگی ها را به راحتی از سطح آن پاک کرد. این نوع رنگ های پوششی غیر قابل اشتعال هستند و در برابر فشار و عوامب فرسایشی مقاوم تر از دیگر نمونه ها می باشند. احتمال پوسته پوسته شدن در رنگ های با کیفیت بسیار پایین است.

کیفیت مصالح استفاده شده در ساخت و ساز ها در تعیین قیمت نهایی آن ها و هزینه اجرای طرح بسیار تاثیر گذار است. قیمت رنگ نمای ساختمان سیمانی نیز بر اساس کیفیت و کارایی آن تعیین می شود. در مقایسه با رنگ های درجه 1، نمونه های معمولی و بی کیفیت به مراتب قیمت پایین تری دارند. هزینه اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان ها بر اساس متراژ سطح و سختی کار تعیین می شود. با توجه به هزینه های بالای خسارت های ناشی از فرسودگی دیوار های سیمانی، رنگ آمیزی نمای ساختمان ها بسیار مقرون به صرفه تر و در عین حال ایمن تر خواهد بود. کاهش مقاومت دیوار های خارجی ساختمان ها مسئله ای جدی است. در موارد خاص با گسترش پوسیدگی سطح سیمانی ایمنی ساختمان ها تا حد زیادی کاهش می یابد. بنابراین برای پیشگیری از بروز هر گونه آسیب بهتر است از نمونه های مرغوب استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *