اب بندی دیوار سیمانی با طناب

اب بندی دیوار از جنس سیمان

دیوار های سیمانی به دلیل ترکیب نشدن مواد هنگام زدن سیمان دچار ترک های ریز و درشت میشوند. سیمان های سیاه نسبت به سیمان سفید کمتر دچار ترک میشوند که اگر موقع سیمان زدن مواد نانو داخل ان ترکیب کنید این اتفاق نمیافتد.

حاللا برای اب بندی دیوار سیمانی باید چه کارهای انجام بدهیم؟

ابتدا باید ترک های ریز و درست را با مواد نانو به وسیله قلمو پر کرد و مجدد روی تمام سطح دیوار را با مواد خالص اب بندی کرد. برای اب بندی دیوار سیمانی از روش بدون داربست استفاده کنید تا متخصصین این کار نزد شما بی ایند.

 

اب بندی دیوار ساختمان
اب بندی دیوار ساختمان

اب بندی سیمان نمای ساختمان با طناب و بدون داربست در تهران و کرج

جهان فرود  متخصص خدمات عایق بندی دیوار سیمانی و جانبی ساختمان با طناب و بدون داربست میباشد که این خدمات پی در پی در تهران و کرج در حال انجام میباشد.

دیوار های سیمانی به دلیل ترک و خرد شدن های مکرر دچار باز شدگی میشوند و اب از انجا به صورت مکرر به داخل ساختمان نفوذ میکند که نیاز به عایق کاری دیوار سیمانی دارد. عایق دیوار سیمانی باید از جنسی باشد که روی سیمان بنشیند و این را متخصص اب بندی سیمان تشخیص میدهد.

 

اب بندی نمای سیمانی
اب بندی نمای سیمانی

 

قیمت عایق بندی دیوار سیمانی با چسب مناسب با راپل

قیمت خدمات اب بندی و عایق کاری دیوار سیمانی و جانبی ساختمان به صورت متری و کنترات گفته میشود که قیمت اعلام شده با مواد و لوازمش انجام میگیرد. شرکت جهان فرود از چسب ژله ای که ساخت کشور ترکیه است دیوار سیمانی جانبی را اب بندی میکند.  قیمت حدودی برای اب بندی دیوار سیمانی ساختمان از متری 45 تا 85 هزارتومان میباشد که بستگی به نوع سیمان و میزان ترک ها و فرسودگی ساختمان دارد.

اب بندی دیوار سیمانی
اب بندی دیوار سیمانی

 

نحوه آب بندی دیوار سیمانی به چه صورت است؟

برای ابندی دیوار سیمانی ابتدا سطح ترک خورده و ریزش کرده با ملات اب بندی بسیار قوی پر میشود و ترمیم میشود و در ادامه روی تمام نقاط سیمان عایق رطوبتی و حرارتی زده میشود.

سطح سیمانی بر اثر نشست ساختمان دچار ترک های زیادی میشود که باعث ورود اب به داخل ساختمان میشود.

برای جلوگیری از ورود اب و از بین بردن ترک میبایست با ملات قوی که شرکت جهان فرود انرا می سازد تمام نقاط حساس ورود اب را ببندیم.

 

در ادامه توضیحات تکمیلی را بخوانید.پیچ و رولپلاک نما

دیوارهای سیمانی ممکن است به صورت دائمی و غیر دائمی در مجاورت آب یا مواد شیمیایی باشند، در این حالت آب بندی دیوار سیمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باعث استحکام بخشیدن به مصالح ساختمانی استفاده شده در دیوار می شود و فرسایش سطوح سیمانی را به کندی امکان پذیر می کند.

مجاورت دیوار های سیمانی و بتنی با رطوبت و مواد شیمیایی ممکن است سطح دیوار ها را تخریب کند و هزینه ی مضاعفی جهت بازسازی سطوح دیوار و سازه های سیمانی به وجود آورند.

بنابراین اگر در هنگام ساخت دیوار های سیمانی و بتنی، آب بندی دیوار سیمانی به خوبی انجام شود، هزینه های بعدی جهت بازسازی سطوح به حداقل می رسد.

 

اب بندی پنجره اهنی و قدیمی   =  لینک قرمز کلیک کنید

 

روش های آب بندی دیوار سیمانی

 

سیمان یکی از مصالح ساختمانی پرمصرف است که در موارد مختلفی از جمله استخر ها و یا دیوار های سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد، در نتیجه آب بندی دیوار سیمانی مهم است و مانع از نفوذ آب و مواد شیمیایی به مصالح ساختمانی استفاده شده در دیوار می شود.

دیوار های سیمانی که به خوبی آب بندی شده اند، عمر بالاتری نسبت به دیوار های سیمانی غیر آب بندی شده دارند. همچنین برای آب بندی دیوار و سطوح سیمانی روش های مختلفی وجود دارد که هر یک از آن ها برای موارد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند و هر یک ویژگی هایی دارند.

مجری پیچ و رولپلاک نما    —–    کار در ارتفاع 

 

در زیر به بررسی روش هایی می پردازیم که به کمک آن ها می‌توان آب بندی دیوار سیمانی را به بهترین نحو انجام داد:

یکی از این روش ها رزین آب بندی سیمان است. این رزین ها می توانند سیمان را کاملا عایق کنند و استحکام بی نظیری به دیوار های سیمانی ببخشند تا در برابر فشار های هیدرولیکی و مکانیکی از خود مقاومت نشان دهد.

یکی دیگر از روش هایی که برای آب بندی دیوار سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد، عایق رطوبتی الیاف دار است.

این عایق رطوبتی از محصولات بسیار پر کاربرد در صنعت ساختمان محسوب می شود و می تواند عایق مناسبی برای سطوح سیمانی باشد و تا مدت ها سطوح سیمانی و کف استخر های سیمانی را از بازسازی بی نیاز کند.

در مورد ترکیبات به کار رفته در عایق رطوبتی الیاف دار باید گفت که این عایق جزو عایق های آب بند دوجزئی پلیمری است و از رزین های پلیمری و نانو ذرات آب بند تولید شده است.

در واقع می توان گفت این عایق، جزو عایق های رطوبتی نانو نیز به حساب می آید. از این عایق می‌توان در سطوح مختلفی از جمله دیوارهای گچی، بتنی، سیمانی، آجری و … و یا بازسازی آن ها استفاده نمود.

برای استفاده از عایق رطوبتی الیاف دار نیازی به مشعل و گرم کردن وجود ندارد .

نحوه استفاده به این صورت است که بعد از تهیه ی عایق رطوبتی می‌توان به کمک یک قلم مو یا غلتک مواد را بر روی سطح دیوار سیمانی اجرا کرد و آب بندی دیوار سیمانی را به راحتی انجام داد. از این عایق برای استخر های سیمانی نیز استفاده می شود.

همچنین کاربرد اصلی عایق رطوبتی الیاف دار، برای ایزوگام قیرگونی و آب بندی دیوار های سیمانی است.

راپل 

میزان مصرف عایق رطوبتی الیاف دار برای آب بندی دیوارهای سیمانی به چه میزان است ؟

برای اینکه بتوانید یک متر مربع دیوار سیمانی را با عایق رطوبتی الیاف دار در حدود ۲ میلی متر پوشش دهید، باید یک و نیم کیلوگرم از این عایق رطوبتی تهیه نمایید و مورد استفاده قرار دهید.

3- پودر بند کشی آب بند MCM

از مواد سازنده پودر بندکشی آب بند می توان به مواردی همچون فیلر های معدنی، پلیمر های چسبانده و نانو ذرات آب بند اشاره کرد. بیشترین موارد کاربرد این پودر برای شکاف کاشی و موزاییک و برای آب بندی کف استفاده می شود اما برای دیوارهای سیمانی و برای پر کردن شکاف ها نیز مناسب هستند و می توانند به کار روند.

 

4- ملات آب بند الیاف دار RCM

این ملات به صورت آماده قابل ارائه است و پایه ی سیمانی دارد. بیشترین کاربرد این نوع ملات برای سطوح سیمانی و بتنی و همچنین ترمیم یا پر کردن شکاف ها و ترک های سطوح سیمانی و بتنی است.
می توان گفت بیشترین کاربرد ملات آب بند الیاف دار، برای آب بندی دیوار سیمانی است، هرچند برای پر کردن ترک های بتن و یا نرمه کشی دیوار های سیمانی نیز استفاده می شود.

نماشویی بدون داربست

5- عایق پلیمری پودری

این عایق به صورت پلیمر جامد است و برای سطوح سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد و نحوه استفاده از این پلیمر نیز به این صورت است که این پودر جامد در آب ریخته شده و با آب ترکیب می ‌شود و بدین ترتیب فعالیت خود را برای عایق کاری و آب بندی دیوار سیمانی آغاز می‌کند.
همچنین می توانید از این پودر به دوغاب سیمان نیز اضافه کنید و بر روی دیوارهای سیمانی و برای آب بندی دیوار سیمانی نیز استفاده نمایید.

بررسی مزایای آب بندی دیوار سیمانی

آب بندی دیوار و سطوح سیمانی توسط عایق های شیمیایی موجود در بازار دارای مزایایی است که در زیر به بررسی آن موارد می پردازیم:

عایق بندی دیوارهای سیمانی مانع از نفوذ نم ورطوبت به مصالح ساختمانی دیوار می شود.

این مواد به دلیل کیفیت بالا و استحکام بی نظیرشان تا پایان عمر ساختمان و دیوار، به همراه ساختمان خواهند بود و دچار فرسایش تخریب نمی شوند.

باعث استحکام بخشی و زیبایی فضا های ساختمانی می شود.

آب بندی دیوار سیمانی باعث افزایش مقاومت دیوارها در برابر نور خورشید و بارندگی های شدید می شود و از فرسایش آن ها جلوگیری می کند.

چنانچه سطوح سیمانی راه تنفسی نداشته باشند، عمر بالاتری خواهند داشت و از استحکام بیشتری برخوردار خواهند بود.

شست و شوی سطوح آب بندی شده راحت تر خواهد بود و در هنگام شست و شو نگران فرسایش آن ها نخواهید بود.

سطوح سیمانی آب بندی شده شوره نمی زند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *