هزینه ایزوگام روی دیوار سیمانی با راپل و با طناب و بدون داریست به چه شکلی است؟
ایزوگام دیوار سیمانی ساختمان با جهان فرود
نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی یکی از خدماتی است که توسط جهان فرود بدون داربست و با طناب راپل انجام میشود. برای دیوارهای کناری که سیمان شده اند و یا بلو و سفال هستند دیگر نیازی نیست داربست ببندید و هزینه داربست بدهید. جهان فرود با طناب هم ایزوگام میزند و هم سیمانکاری دیوار را میتواند بدون داربست انجام بدهد. برای استعلام قیمت با جهان فرود تماس بگیرید و یا در ادامه این مطلب از خدمات ایزوگام دیوار سیمانی بهره مند شوید. در اکثر گروه های راپل برای ایزوگام کردن دیوار سیمانی از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان برای نصب ایزوگام استفاده میکنند که کار کاملا اشتباهی است و باید حتما با حرارت به دیوار متصل شود.
هزینه ایزوگام روی دیوار سیمانی به چه شکلی است؟
یکی از کارهایی که توصیه میشود حتما برای ساختمانتان انجام دهید ایزوگام کردن آن است. از محل هایی که باید ایزوگام شود دیوار های بیرونی و پشت بام ساختمان ها می باشد. ایزوگام کردن ساختمان از به وجود آمدن مشکلات فراوانی جلوگیری می کند و مزیت های بسیاری دارد. اگر ساختمان شما دارای دیوار سیمانی باشد حتما باید آن را ایزوگام نمایید. اگر ساختمان خود را ایزوگام نکنید با باریدن و باران و برف با مشکلات بسیاری از جمله: خراب شدن نمای داخلی ساختمان و ریختن گچ ساختمان و … روبه رو خواهید شد. چرا باید ساختمان را ایزوگام کنیم؟ چون هزینه ی ایزوگام بسیار مناسب تر از ترمیم و بازسازی آسیب های به وجود آمده می باشد. در این متن می خواهیم در مورد مزیت های ایزوگام روی دیوار سیمانی و نحوه ی نصب آن و قیمت نصب ایزوگام در تهران صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
ایزوگام چیست؟
ایزوگام نوعی پوشش بسیار مقاوم و مستحکم از جنس قیر و الیاف مصنوعی می باشد. که با استفاده از گرمای مناسب بر روی محل های مورد نظر مانند: بستر بام ها و دیوار ها توسط فرد متخصص نصب می شود. از ایزوگام ها برای عایق نمودن ساختمان و جلوگیری از ورود آب و رطوبت استفاده می شود. ایزوگام های جنس عالی بازار به صورت معمول 15 سال کارایی دارند. ایزوگام ها معمولا در ابعاد 1.10 متر و ضخامتی میان 3.5 تا 4 میلی متر و وزنی میان 40 تا 42 کیلوگرم در بازار وجود دارند. ایزوگام ها به صورت رول های وکیوم شده به بازار ارائه می شوند. ایزوگام ها به ضخامت های 3 میلی متری و 3.5 تا 4 میلی متری در بازار وجود دارند.
( ایزوگام چیست )
مزیت های استفاده از ایزوگام روی دیوار سیمانی
ایزوگام کردن ساختمان مزیت های فراوانی دارد و از مشکلات و دردسر های زیادی جلوگیری می کند. مشکلاتی که باعث می شود شما هزینه های گزافی را صرف ترمیم و بازسازی ساختمان خود نمایید. اولین مزیت انجام ایزوگام روی دیوار سیمانی کاهش هزینه های شما برای نما زدن ساختمان می باشد. ایزوگام به دلیل مقاومت بالا و همچنین بعد از سیمان قرار گرفتن آن ساختمان شما را از نفوذ آب و رطوبت حفظ می نماید. دومین مزیت ایزوگام دیوار و پشت بام ساختمان کم بودن هزینه ی ایزوگام نسبت به روش های دیگر از جمله: سنگ نما زدن ساختمان است. سومین مزیتی که ایزوگام کردن ساختمان نصب بسیار راحت و سریع آن است و نیازی به صرف زمان طولانی و طاقت فرسا نمی باشد.
چهارمین مزیت ایزوگام روی دیوار سیمانی این است که شما می توانید از ایزوگام های طرح دار به جای زدن سنگ نمای ساختمان و ایجاد یک ظاهری مطلوب استفاده کنید. پنجمین مزیت استفاده از ایزوگام برای ساختمان ها عایق نمودن ساختمان در برابر نور خورشید و جذب گرما در فصل زمستان است و همچنین از خروج گرما و ورود سرما به داخل ساختمان جلوگیری می نماید.
( ایزوگام پشت بام )
نحوه ی نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی و بستر بام ها
برای نصب کردن ایزوگام روی دیوار سیمانی اگر دیوار ساختمان بیشتر از 2 متر ارتفاع داشته باشد باید از داربست استفاده کرد. برای ایزوگام دیوار ساختمان نیاز به حداقل دو فرد ماهر در این زمینه می باشد تا اصول ایمنی و فنی رعایت شده و کار با کیفیت خوبی ارائه شود. برای ایجاد ایمنی و امنیت برای پرسنل و انجام کار باکیفیت وجود داربست الزامی می باشد. همچنین باید در کنار داربست از تخته نیز برای ایزوگام کردن دیوار ساختمان استفاده شود تا پرسنل در زمان انجام کار بدون هیچ مشکلی به چپ و راست حرکت نمایند. اگر کار ایزوگام نمودن دیوار و پشت بام در روز و در معرض نور خورشید قرار است انجام شود نیاز است که از ایزوگام های فویل دار استفاده شود.
( نحوه ی نصب ایزوگام بر روی دیوار )
هزینه ی نصب ایزوگام روی دیوار سیمانی
قیمت نصب ایزوگام بر اساس مسائل و شرایط بسیاری تعیین می شود. مواردی که در ادامه برایتان بیان می کنیم همگی در تعیین هزینه ی ایزوگام روی دیوار سیمانی و بستر بام ساختمان نقش دارند. بر اساس این موارد به شما قیمت نهایی اعلام می شود. قیمت قیرگونی –قیمت ایزوگام ساختمان – متراژی که باید ایزوگام شود – تعداد لایه هایی که ساختمان شما نیاز دارد – تعداد هواکش ها و کانال های کولر ساختمان شما – ناهمواری هایی که در بستر بام ساختمان شما وجود دارد – هزینه و دستمزد پرسنل .
عواملی چون نوع شیب سقف پشت بام ساختمان شما نیز می تواند بر روی هزینه ی دستمزد اجرا کننده ی ایزوگام تاثیر گذار باشد. هزینه ی پشت بام های صاف نسبت به پشت بام هایی که سطحی شیب دار و یا دارای سقف های شیروانی هستند کمتر می باشد. وجود ناهمواری های بسیار بر روی پشت بام نیز باعث می شود دستمزد نصب کننده ایزوگام بیشتر شود. همان طور که در بخش های بالاتر گفتیم ایزوگام دارای انواع متفاوتی می باشد. با توجه به نوع کیفیتی که شما انتخاب می کنید و عواملی که بالاتر بیان کردیم هزینه ی نصب ایزوگام متفاوت و نمی توان برای آن قیمت دقیقی بیان کرد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و قیمت دقیق از افراد متخصص بخواهید ساختمان شما را بررسی کرده و به شما هزینه ی دقیق را اعلام نمایند.
سخن پایانی
شما هیچ چیزی را نمی توانید جایگزین ایزوگام ساختمان کنید. ایزوگام روی دیوار سیمانی و پشت بام های ساختمان از ورود آب و رطوبت به داخل ساختمان شما و آسیب های فراوانی جلوگیری می نماید. ترمیم و بازسازی این آسیب ها زمان و هزینه زیادی را طلب می کند. اگر میخواهید دچار مشکل و دردسر در فصل های زمستان و پاییز که هوا بارانی و برفی و دارای رطوبت است نشوید. حتما ساختمان خود را ایزوگام نمایید. توصیه می شود ایزوگام کردن ساختمان خود را در فصل های گرم انجام دهید. این توصیه به این دلیل است که محل مورد نظر باید خشک و بدون هیچ گونه رطوبتی باشد. ایزوگام ها در دو مدل ساده و طرح دار تولید می شوند. که شما می توانید با توجه به شرایط هر کدام را که مایل هستید انتخاب کرده و نصب کنید.