سیمانکاری با طناب یا بدون داربست – سیمان زدن دیوار ساختمان با راپل در تهران و کرج
سیمانکاری
سیمانکاری با طناب یا بدون داربست برای دیوارهایی مورد استفاده قرار میگیرد که مالک ساختمان کناری اجازه داربست را به سازنده نمیدهند و سازنده مجبور میشود که از سیستم راپل برای سیمان کردن دیوار کناری خود استفاده کند.
دلیل اجازه ندادن داربست هم ترس از فرو ریختن سقف خانه میباشد که در اکثر ساختمان ها مالکین ساختمان کناری اجازه داربست را نمیدهند.
سیمان کردن دیوار برای جلوگیری ورود سرما و گرما و مقاوم کردن بدنه ساختمان انجام میشود و روش اجرای سیمانکاری هم با دست و کمچه و ملاقه میباشد و در بعضی مواقع هم از پمپهای قدرتمند استفاده میشود.
سیمانکاری جهت مقاوم شدن بدنه کناری ساختمان ها انجام میشود.سیمان با ماسه و اب قاطی میشود و به صورت یک ملات شل روی دیوار پاشیده میشود.
اجرای سیمانکاری دیوار توسط شرکت جهان فرود انجام میشود.پرسنل شرکت جهان فرود متخصص در اجرای سیمان سیاه وسفید دیوار سفالی و بلوکی میباشند.
برای اجرای سیمانکاری میتوانید با شماره تلفن 09125846430 تماس بگیرید.
سیمانکاری دیوار سفالی نما بدون داربست
روی دیوار سفالی به دلیل ضعف سیمان و ماسه زده میشود.سیمان و ماشه به درزهای سفال نفوذ میکند و سفال ها را به هم اتصال میدهد و باعث جلوگیری از نفوذ رطوبت میشود.
اجرای سیمان زدن روی دیوار سفالی بدون داربست قابل انجام میباشد.
قیمت اجرای سیمانکاری برای دیوار های سفالی کنار ساختمان از متری 100 هزارتومان تا 180 هزارتومان میباشد.
سیمانکاری دیوار بلوکی کناری ساختمان با طناب
دیوار بلوکی به وسیله راپل کاران شرکت جهان فرود سیمانکاری میشود که روش اجرای ان با دست میباشد.
ابتدا ملات با سطل به دست راپل کار رسیده میشود و سیمانکار که با دو طناب روی ارتفاع معلق است به دست سیمان را به دیوار بلوکی میمالد و با یونولیت انرا صاف میکند.
سیمانکاری با قیمت ارزان
سیمانکاری یک امر واجب برای دیوارهای کناری ساختمان است که اگر سیمان نشود موجب بروز مشکلات زیادی در فصل گرما و سرما میگردد.
در فصب سرما دیوار سفالی سرما را به درون ساختمان هداست میکند که موجب مشکلات زیادی میگردد. همچنین در فصل گرما داخل خانه مانند یک حمام گرم میشود.
این مشکلات شما را باید به فکر سیمانکاری بی اندازد ولی از یک طرف همسایه کناری اجازه داربست را به شما نمیدهد.
حال باید چه اقدامی انجام بدهید تا هم هزینه ارزان باشد و هم بتوان دیوار را در کمترین زمان سیکانکاری کنید.
امروزه سیمانکاری در ساختمان هایی که همسایه اجازه داربست نمیدهد با طناب اجرا میشود که هم هزینه کمی دارد و هم سریعا اجرا میشود.
قیمت سیمانکاری سیاه دیوار کناری
سیمانکاری به دلیل دشوار بودن جزو خدماتی میباشد که کمتر راپل کاری انرا اجزا میکند. سیمانکاری باعث تخریب لوازم راپل میگردد و همچنین دست و صورت اجرا کننده کار را کثیف میکند.
قیمت سیمان کاری با طناب برای دیوارهایی که سفال و بلوک هستند از متری 90 تا 140 هزارتومان میباشد که هزینه مصالح و خرید ان بر عهده مالک ساختمان میباشد.
همچنین اگر مصالح بر عهده ما باشد 50 هزارتومان برای هر متر مربع روی قیمت مورد نظر می اید.
این قیمت برای نماهای بالا 200 متر میباشد و اگر دیوار کناری ساختمان زیر 200 متر باشد هزینه کنترات و بین 30 تا 55 میلیون تومان قیمت گذاری میشود.
قیمت سیمان کاری سفید برای دیوار کناری
پس از اجرای سیمان سیاه روی دیوار سفالی و بلوکی ساختمان باید حتما سفید کاری روی ان انجام شود.
این سفید کاری جزو قوانین شهرداری است و سازنده ها پس از اتمام برای زیبایی شهر باید دیوار کناری را سفید کنند تا ساختمان ها یک دست دیده شوند.
حال اگر بخواهیم پس از سیمان کاری سیاه سفید کاری نیز انجام بدهیم باید یک هزینه 60 هزارتومان برای هر متر مربع پرئداخت کنید.
سیمان سفید راحت تر از سیاه میباشد و برای همین تقریبا نصف قیمت اجرا میگردد.
سیمانکاری دیوار کناری ساختمان به صورت راپل در شرکت جهان فرود
دیگر نگران این نباشید که روی پشت بام همسایه بخواهید داربست ببندید و صاحب ملک اجازه نمیدهد. امروزه با راپل نیازی به داربست ندارید. سیمانکاری دیوار کناری ساختمان را میتوانید با طناب و بدون داربست از طریق شرکت جهان فرود انجام بدهید. هزینه سیمانکاری بدون داربست برای دیوار کناری را در این مطلب بخوانید. پایین صفحه نوع انجام کار را برایتان توضیح داده ام و قیمت سیمانکاری هم میتوانید بخوانید.
خدمات سیمانکاری دیوار نما با طناب و بدون داربست
شاید تعجب کنید ولی تیم ما سیمانکاری نما و سیمانکاری دیوار را با استفاده از طناب و بدون داربست انجام می دهد و حتی سفید کاری و سیاه کاری نما را در تهران و کرج نیز انجام می دهد . بعد از ساخت و اتمام ساختمان خود اگر نمای جانبی خود را سیمانکاری نکرده اید ما به وسیله طناب و بدون داربست با راپل سیمانکاری انجام میدهیم. با طناب میتوانید سریعا سیمانکاری دیوار سفالی و بلوکی را انجام بدهید. بعضی افراد فکر میکنند با طناب نمیشود سیمانکاری انجام داد. اما این را عرض کنم که سیمانکارهای شزرکت جهان فرود متخصص در این کار هستند و به راحتی با دستگاه و دست لایه محکمی روی دیوار کناری ساختمانتان به وجود می اورند.
سیمانکاری برای جلوگیری از ورود اب از دیوار کناری ساختمان
دیوار های سفالی و بلوکی به دلیل نداشتن محافظ اب باران را به داخل سرازیر میکنند که موجب خرابی گچ و دیوار داخل ساختمان میشود. برای جلوگیری از ورود اب باید دیمار سفالی و بلوکی را سیمانکاری کرد که شرکت جهانفرود با داشتن نیروهای بسیار زیاد در این امر به سرعت اینکار را انجام میدهند. برای استعلام قیمت قطعی با شماره درج شده تماس بگیرید. به این کار اب بندی دیوار کناری گفته میشود.
عایق کاری دیوار سیمانی بدون داربست
اب بندی دیوار جانبی ساختمان با طناب
مشکل بستن داربست در مجاورت همسایه
بیشتر همسایه های مجاور ساختمان های بلند ویلایی هستند و این یک مشکل بزرگ است چون برای گرفتن پایان کار نیاز به سیمانکاری دارید تا ناظر تاییدیه به شما بدهد.
به دلیل سنگین بودت داربست و خراب کاری که دارد اکثر مالکان اجازه داربست را به سازنده نمیدهند.
این یک قانون ثبت شده است و تا همسایه اجازه ندهد انجام کار غیر قانونی است و ورود به محیط شخصی اشخاص محسوب میشود و جرم است.
سازنده های عزیز و با لحن خوب میتوانند اجازه سیمانکاری با راپل را بگیرند تا حداقل ما بتوانیم کار را برایتان انجام بدهیم.
ویدیو سیمانکاری دیوار نما
تماس و اطلاع از قیمت سیمانکاری نما 09308877798 استوار
سیمانکاری یک بحث بسیار تخصصی است که در بین طناب کارها عده کمی میتوانند این کار را روی طناب انجام دهند.
قیمت سیمانکاری به دلیل سخت بودن روی طناب متری محاسبه نمیشود و به صورت چکی یا کنتراتی قیمت و هزینه اعلام میگردد.
سیمانکاری در کرج – سیمانکاری در تهران
قیمت سیمان کاری نما با طناب و بدون داربست
هزینه و اجرت سیمانکاری نما با طناب متری 30 هزار تومان بدون لوازم میباشد و اگر بخواهیم با لوازم قیمت سینکاری بدهیم 35 تا 45 هزار تومان میشود.
قیمت ها بدون داربست است و شما هزینه داربست را پرداخت نمیکنید.
چرا اکثر افراد سیمانکاری نما را به راپل کار میسپارند
در اغلب ساختمان ها به دلیل سرمای شدید و نم زدگی به داخل ساختمان تصمیم میگیرند که بقل کار یا روی نما را سیمانکاری کنند.
ساختمان هایی که بقل کار سفالی دارند یا اجری هستند باید سیمانکاری و سفید کاری بشوند.
این ساختمان ها نمیتوانند داربست روی پشت بام همسایه ببندند چون اجازه به انها داده نمیشود.
پس گروه پیچ و رولپلاک نما راه حل بسیار خوبی برای برطرف کردن مشکل سیمانکاری نمای ساختمان میباشد.
سیمانکاری با طناب و بدون داربست
شما به راحتی میتوانید خدمات سیمانکاری را با قیمت بسیار مناسب با ما تجربه کنید.
سفیدکاری و سیاه کاری را با طناب و بدون داربست با تگری انجام میدهیم.
به راحتی میتوانیبد بدون دردسر سیمانکاری کنید به طوری که نه پشت بام همسایه کثیف شود و نه اهن الات جابه جا کنید.
ما نفراتی داریم که مصالح را به پشت بام میبرند و شما نیاز نیست کاری را انجام دهید.
سیمانکاری نما در کرج
همانطور که قبلا اشاره شد ما سیمانکاری نما را در استفاده کرج با بهترین قیمت و توافقی انجام می دهیم .
می توانیم تضمین دهیم که تا به اکنون بیش از 90% مشتری های ما رضایت کامل را از کار ما داشته اند .
سیمان کاری نمای ساختمان در تهران
بزرگترین و صنعتی ترین شهر ایران که پایتخت نام دارد باید نماهایش زیبا باشد و این نیاز به راپل کارانی دارد که بدون داربست سیمانکاری انجام بدهند.
نحوه سیمانکاری نما بدون داربست
ابتدا لوازم کار در ارتفاع را به پشت بام میبریم و مکان درست کردن ماسه و سیمان را مشخص میکنیم.
با گذاشتن کیسه یا پلاستیک زیر سیمان از ریختن انها روی ایزوگام جلوگیری میکنیمک و نمیگذاریم کثیف بشود.
با بستن طناب به راحتی یک مسیر معین را برای سیمانکاری انتخاب میکنیم و تا پایین سیاه کاری را انجام میدهیم.
هر بار یک مسیر یک مترو نیمی را انجام میدهیم تا ساختمان تمام بشود.
دلایل سیمانکاری نما
بعضی از سازنده ها قبل از ساختن کامل ساختمان سیمانکاری را انجام نمیدهند و به دلیل اینکه شهرداری برای دادن پایان کار حتما باید کل محافظ ساختمان را سیمانکاری کرده باشید.در این مواقع راپل بهترین گذینه برای خدمات نما بدون داربست میباشد.
سیمان کاری نما از جمله روش های رایج جهت زیبا سازی نمای ساختمان است. در واقع نما یکی از مهم ترین و اساسی ترین قسمت های ساختمان به شمار می آید.
در واقع این بخش به دلیل اینکه دارای اهمیت بسیار چشمگیری در ظاهر ساختمان است باید به دست متخصصان و کارشناسان در این زمینه انجام شود.
در واقع نماهای متفاوتی همچون آجرنما، سرامیک، سنگ، سیمان کاری و … وجود دارد که می توان از آن برای زیباسازی ظاهری ساختمان استفاده نمود.
نمای ساختمان باید دارای یکسری مزایا و ویژگی های خاصی باشد. نمای مورد نظر باید از قابلیت تحمل شرایط اقلیمی خاص برخوردار باشد، برای مثال مقاومت در برابر آفتاب شدید و باران از مقاومت خوبی برخوردار بوده و تغییر حالت ندهد.
همچنین باید با سطح زیرین از اتصال کافی را داشته باشد تا در بروز زلزله دچار ریزش و فرو ریختگی نشود. لازم است در هنگام نماسازی از به کاربردن قطعات سنگین خودداری نمایید.
آشنایی با سفید کاری نما
بهتر است بدانید که استفاده از ملات خمیری پودر سنگ به همراه سیمان سفید یکی از رایج ترین و معمول ترین روش های اجرای لایه رویه می باشد.
امروزه به وضوح می توان شاهد استفاده این گونه نماها در زیبا سازی ساختمان ها بود.
برای سفید کاری ساختمان ابتدا باید یک ملات کاملا خمیری را درست کرد و توسط ماله های پلاستیکی بر روی دیوار به ضخامت ۵ تا ۱۰ میلی متر با دقت قرار داد.
لازم به ذکر است که قبل از خشک شدن این ملات باید آن را توسط ماله های اسفنجی یا نرم به آرامی ماساژ دهید تا یک سطحی صیقلی و صاف به وجود بیاید.
برای جلوگیری از کنده شدن و ترک خوردن یکباره ملات بهتر است همزمان با این ماساژ مقداری آب بر روی سطوح مورد نظر پاشیده شود.
همچنین برای اینکه سطح سفید کاری شده به مقاومت لازم دست پیدا کند بهتر است به مدت ۳ روز و آن هم ۲ تا ۳ بار به خوبی آن را آب دهید.
لازم است بدانید که سفید کاری نما دارای مزایا و قابلیت های زیادی است.
برای مثال استفاده از آن از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد. چرا که سفید کاری نما از هزینه پایین تری نسبت به نماهای سنتی و جدید برخوردار می باشد.
سرعت اجرای بالا و صرفه جویی در زمان از دیگر مزایای استفاده از سفید کاری نما است.
همچنین در صورتی که درست و اصولی انجام شود از عمر مفید بالایی بهره می برد و در دراز مدت دچار ریزش و پوسته شدن نخواهد شد.
انتخاب این گزینه جهت زیبا سازی نمای ساختمان بسیار ساده و بی دردسر می باشد زیرا مصالح سیمان سفید به آسانی تهیه شده و در دسترس می باشد.
همچنین استفاده از سفید کاری نما باعث جذابیت و زیبایی مجتمع ها و ساختمان های مورد نظر می شود، در ضمن پس از اتمام کار نیازی به رنگ کاری سطوح مورد نظر نیست.
(نمونه ای از سفید کاری و سیمان کاری نما)
آشنایی با نحوه سیمان کاری نما
جالب است بدانید که سیمان کاری نما یکی از کارهای بنایی به شمار می آید که به دلیل مقاومت بالا و مناسب بودن برای تمام شرایط آب و هوایی دارای کاربردهای بسیار زیادی است.
ذکر این موضوع خارج از لطف نیست بدانید که سیمان کاری به دلیل قابلیت ها و مزیت هایی که دارد بیشتر برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین آهک و رس مواد اولیه سیمان کاری محسوب می شوند.
در واقع برای تهیه سیمان از مواد خامی که حاوى ترکيبات آلومينيوم سيليکات و کربنات کلسيم بوده استفاده می شود. بهتر است بدانید که سیمان یکی از اصلی ترین مواد استفاده شده در سیمان کاری است.
بد نیست بدانید که سیمان کاری بسته به انواع مواد به کار رفته در آن دارای انواع مختلفی همچون مخلوط سیمان سفید و پودر سنگ، سیمان سیاه و ماسه و سیمان سیاه و پودر سنگ می باشد. قبل از اجرای سیمان کاری باید مواد لازم را جهت انجام این کار آماده نمایید.
این مواد لازم جهت سیمان کاری عبارتند از: ملاقه، ماله، کمچه، شمشه آلومینیومی و ریسمان کار.
برای اجرای سیمان کاری ابتدا باید عمل کروم بندی را انجام دهید.
جهت انجام این کار باید بر روی سطح دیوار مورد نظر شاقول را با دقت خاصی قرار دهید تا بتوانید توسط ریسمان ضخامت کروم را مشخص نمایید. بعد از مشخص شدن ضخامت کروم بهتر است آن را به وسیله ملات سیمانی پر کنید و توسط شمشه آن را ثابت کنید.
این کار را بهتر است به فاصله دو متر دو متر انجام دهید. بعد از خشک شدن کروم باید شروع به آستر کشی دیوار کرد.
یعنی زیر کار را با مقداری ماسه و سیمان معمولی به خوبی و با دقت بپوشانید. برای جلوگیری از ریزش سیمان و ترک خوردن آن بهتر است در طول سیمان کاری و چند روز بعد از آن دیوار سیمان کاری شده را به وسیله آب به صورت مرتب مرطوب نمایید.
بد نیست بدانید که این عمل یعنی مرطوب نمودن سیمان دارای نقش بسیار مهمی در محکم نمودن آن است.
همچنین سیمان کاری نما با توجه به طرح مورد نظر به صورت ها و روش های مختلفی همچون نمای چکشی، نمای رومی، نمای کلنگی، نمای تیشه ای، نمای سیمان شسته و نمای کمچه ای اجرا می گردد.
در ضمن استفاده از سیمان کاری نما دامنه فرم های ممکن نمای نهایی را به طور چشمگیری افزایش می دهد، زیرا به راحتی می توان نمای سیمانی را طبق فرم های متنوع و گوناگونی طراحی نمود.
استفاده از سیمان کاری نما ساختمان به طور قابل توجهی ایمنی ساختمان را افزایش می دهد، زیرا این متریال پر قدرت در برابر زلزله از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است.
همچنین استفاده از این نوع نما مانع از گسترش آتش در بین طبقات ساختمان می شود و به همین دلیل از مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش سوزی بهره می برد.
برخلاف تصور عده ای که فکر می کنند این مدل نما نوعی نمای کارگاهی و بدون زیبایی محسوب می شود باید گفت در صورتی که سیمان کاری نما با دقت و براساس اصول و قواعد خاصی صورت پذیرد شاهد نمایی فوق العاده حرفه ایی و زیبا در سطح ساختمان ها و بناهای مختلف خواهیم بود.
(نمونه ای از مراحل سیمان کاری )
آشنای با سیاه کاری نما
همانطور که می دانید سیمان دارای کاربردهای بسیار زیادی در پروژه های عمرانی و ساختمانی است.
سیاه کاری نما یکی دیگر از کارهای اجرایی نما می باشد که نوع سیمان مصرفی آن سیمان سیاه می باشد.
به جرات می توان گفت سیمان سیاه یکی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع سیمان ها به شمار می آید. این نوع سیمان دارای کاربردها مختلفی می باشد.
به گونه ای که در اندودکاری دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان ها و ساخت ملات دیوار چینی بسیار پرکاربرد و قابل استفاده است.
همچنین از این نوع سیمان برای فضاهای داخلی ساختمان مرطوب مانند استخر و حمام بسیار استفاده می کنند.
برای سیاه کاری ساختمان ابتدا بهتر است سطح مورد نظر را یکدست و صاف نمود.
یعنی در صورت برآمدگی ها و یکسری مشکلات آن ها را بر طرف کرد.
بعد از یکدست نمودن سطح مورد نظر می توان اقدام به آستر سازی سطح کرد. بعد از انجام این مراحل می توان سیمان سیاه را با دقت و توجه خاصی بر روی سطوح مورد نظر قرار داد.
از نکاتی که باید در حین و بعد از گذشت چند روز از درست کردن سیاه کاری نما مورد توجه قرار گیرد آب دادن به سطوح مورد نظر است.
برای انجام این کار بهتر است به مدت ۳ تا ۷ روز سطوح مورد نظر را ۳ تا ۴ بار در طول روز آب دهید. این کار به نوعی مانع از ترک خوردگی سیمان سیاه شده و از ریزش آن جلوگیری می کند.
بررسی و شناخت سفید کاری با طناب
سفید کاری با طناب یکی دیگر از کارهای اجرایی جهت زیباسازی بناها و ساختمان های مختلف به شمار می آید.
در گذشته از یکسری ابزار الات تخصصی جهت پایین آمدن از یک ارتفاع معین به نقطه صفر استفاده می کردند که راپل نامیده می شد.
امروزه استفاده از این روش به طور چشمگیری در بین افراد گسترش پیدا کرده است.
به طوری که استفاده از این روش جهت کارهای مختلفی همچون نماشویی ساختمان، سیمان کاری نما، سیاه کاری نما، سفید کاری نما و … بسیار پرکاربرد و رایج شده است.
در واقع بسیاری از متخصصان بدون استفاده از داربست و تنها با استفاده از راپل یا طناب اقدام به سفید کاری نماهای مختلف می کنند، که این روش خود مزایا و قابلیت های بسیار زیادی را برای کاربران به دنبال دارد.
نکته قابل توجه این است که برای انجام این کار به تخصص و مهارت لازمی نیاز است، از اینرو هر کسی قادر به انجام این کار نخواهد بود.
در واقع برخی از قسمت های ساختمان هستند که امکان استفاده از داربست در آن ها امکانپذیر نیست و ممکن است مشکلات متعددی را برای افراد به وجود آورد. بنابراین استفاده از راپل یا طناب بهترین گزینه پیشنهادی جهت انجام کار در این مکان ها به شمار می آید.
در واقع به جرات می توان گفت استفاده از راپل یا طناب برای سفید کاری بهترین گزینه پیشنهادی برای مکان هایی است که در آن ها امکان استفاده از داربست وجود ندارد.
آموزش سیمان کاری نما
امروزه سیمان به دلایل مختلفی همچون قیمت مناسب، مقاومت بالا در برابر رطوبت، مقاومت بالا در برابر زلزله طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
از اینرو آشنایی با نحوه سیمان کاری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در واقع این آشنایی می تواند بهترین را ه کار برای اجرای سیمان کاری به صورت اصولی و دقیق است.
برای انجام این کار ابتدا باید سطح متناسب با طرح مورد نظر و دلخواه را به خوبی ایجاد نمایید.
برای این کار باید از شاسی های فلزی و توری رابیتس استفاده کنید. بعد از بستن رابیتس و تمام شدن جوشکاری باید کروم بندی طولی و ارتفاعی را با دقت و توجه خاصی انجام داد.
مرحله بعد از انجام این کار پر کردن حد فاصل بین کروم ها با استفاده از ملات سیمان می باشد.
لازم است برای انجام این کار از ماسه های با دانه بندی نامناسب استفاده نکنید زیرا موجب جدا شدن ملات از دیوار خواهد شد.
همچنین برای افزایش میزان چسبندگی ملات سیمانی بهتر است قبل از اجرای کار سطح زیرین کار را مرطوب نمود.
بعد از انجام این مراحل برای اینکه بهترین نتیجه ممکن را کسب کنید بهتر است عمل آوری سیمان را با دقت و توجه خاصی انجام داد. یعنی سطح سیمانی مورد نظر را به مدت ۴ تا ۷ روز آب دهید.
در واقع این کار مانع از ترک خوردن سیمان شده و مقاومت آن را کامل می کند.
ذکر این موضوع خارج از لطف نیست بدانید که رایج ترین و معمولی ترین روش برای سیمان کاری نمای ساختمان استفاده از سیمان سفید و پودر سنگ می باشد.
آموزش سیمان سفید
بهتر است بدانید که از ملات پودر سنگ و سیمان سفید جهت کارهای مختلفی همچون ساخت نمای ساختمان، درزگیری کاشی و سرامیک ، چسباندن کاشی ، سرامیک، سنگ و موزاییک استفاده می کنند.
از اینرو برای ساخت ملات جهت پر کردن درزگیرهای سرامیک و کاشی باید به نسبت پنجاه پنجاه سیمان سفید و پودر سنگ را باهم مخلوط نمود و سپس مقدار آب را به آن اضافه نمایید تا یک حالت شبیه دوغاب تشکیل شود. با استفاده از این ماده به راحتی می توانید همه درزهای کاشی و سیمان را پر نمایید.
اما برای تهیه سیمان سفید جهت نمای ساختمان باید به ترکیب اشاره شده مقداری ماسه را نیز اضافه کنید.
اضافه کردن ماسه به نوعی باعث مستحکم شدن ملات به دست آمده خواهد شد.
لازم به ذکر است که ملات درست شده را باید به ضخامت ۵ الی ۱۰ میلی متر بر روی دیوار مورد نظر کشید. همچنین قبل از خشک شدن باید روی آن اسفنج یا تخته نرد کشید تا یک سطح کاملا صاف و یکنواخت به دست آید.
نگاهی اجمالی بر نحوه سیمان کاری دیوار
سیمان کاری دیوار یکی از مهم ترین و اساسی ترین مراحل نازک کاری ساختمان به شمار می آید.
در واقع یکی از برجسته ترین و مهم ترین کاربرد سیمان کاری برای نمای رویه ساختمان و آسترسازی است.
بد نیست بدانید که سیمان یک ماده چسبنده بوده که به راحتی می تواند ذرات را به یکدیگر بچسباند و اجسام محکم و یکپارچه ای را خلق کند.
این ماده در واقع از ترکیب سیلیس، مصالح آهکی، اکسیدهای معدنی و رس در دمای ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتی گراد تولید می شود.
سیمان از نظر مصارف مختلفی که در ساخت و ساز دارد دارای انواع مختلف سیمان سفید، سیمان پوزولانی، سیمان رنگی، سیمان پرتلند (نوع 1 تا 5) است.
همچنین سیمان در ساختمان سازی دارای کاربردهای متنوع مختلف و متنوعی می باشد.
بهتر است بدانید که سیمان کاری شامل روش های مختلف سیمان کاری با سیمان تگری، سیمان کاری با سیمان سیاه، سیمان کاری نمای شسته، سیمان کاری با سیمان سفید، شیب بندی و کف سازی، بندکشی با سیمان، بتن ریزی فونداسیون است.
هر کدام از این روش های ذکر شده را باید با دقت و به صورت اصولی انجام داد تا بهترین نتیجه ممکن را به دست آورید.
آشنایی با طریق سیمان کاری نما با طناب و بدون استفاده از داربست
همانطور که می دانید نما خارجی ترین بخش ساختمان به شمار می آید که در معرض دید همه افراد قرار دارد.
استفاده از سیمان می تواند زیبایی نمای ساختمان را به طور چشمگیری افزایش دهد. بهتر است بدانید که امروزه نماهای سیمانی متعددی وجود دارد.
در صورتی که در اجرای نما برای کاربران امکان نصب داربست وجود نداشته باشد بهترین گزینه پیشنهادی برای انجام این کار استفاده از سیمان می باشد.
چرا که سیمان کاری نما را به راحتی و بدون نیاز به داربست می توان انجام داد. استفاده از سیمان کاری نما بدون داربست دارای مزیت های و قابلیت های بسیار زیادی است.
به طوری که استفاده از آن به نوعی باعث افزایش سرعت کار می شود.
همچنین هزینه سیمان کاری بدون داربست کم تر از روش های دیگر است.
به طوری که هزینه لازم جهت انجام سیمان کاری بدون داربست از متری ۳۰ هزار تومان تا ۶۰ هزار تومان می باشد. این مبلغ حاکی از مناسب بودن قیمت آن است.
جالب است بدانید هزینه سیمان کاری بدون داربست به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.
مساحت کار یکی از مهم ترین فاکتورها جهت تعیین هزینه سیمان کاری نما محسوب می شود. بنابراین به هر اندازه که نما از وسعت بیشتری برخوردار باشد هزینه آن نیز تبعا افزایش می یابد.
تعمیر قبل از نما از دیگر عوامل موثر بر روی هزینه سیمان کاری نما به شمار می آید.
اگر دیوار ساختمان دارای عیوب و یکسری ایرادات باشد بهتر است قبل از نماسازی آن را تعمیر نمود که این مورد خود به نوعی دارای یکسری هزینه ها بوده که تبعا افزایش هزینه نما را به دنبال دارد.
مدت زمان اجرا از دیگر فاکتورهای موثر بر روی هزینه سیمان کاری نما می باشد.
از آنجا که بسیاری از طرح های پیچیده توسط سیمان قابل اجرا هستند از اینرو به هر اندازه که طرح های مورد نظر پیچیدگی بیشتری را داشته باشند زمان مورد نظر بیشتر و هزینه سیمان کاری نما نیز افزایش می یابد.
ابزار آلات مورد استفاده از دیگر عوامل موثر بر روی قیمت و هزینه سیمان کاری نما است.
برخی از طرح ها جهت اجرا شدن به ابزار آلاتی خاصی نیاز دارند که این خود افزایش هزینه ها را به دنبال دارد.
آشنایی با طریقه سفید کاری
امروزه گچ یکی از مواد لازم جهت سفید کاری ساختمان است.
در واقع گچ سفید ساختمانی از یک گیرش متعادل و رنگ سفید براق برخوردار می باشد. گچ ساختمانی از نظر دانه بندی به گونه ای می باشد که ملات خوشکاری را در اختیار گچ کاران قرار می دهد. همین موضوع باعث به وجود آمدن سطحی صاف و مقاوم می شود.
لازم به ذکر است که این نوع گچ به زیر سازی خاصی نیاز ندارد. ابزار و مواد لازم برای سفید کاری ساختمان عبارتند از: سنباده، چوب برای مخلوط کردن، هاوک، گچ، اسفنج و آب شیرین تمیز.
قبل از هرکاری ابتدا باید مواد و ابزار لازم را تهیه نمایید. سپس ظرف مورد نظر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنید. در صورتی که یک دوم آب بریزیم باید به اندازه ۴ مشت گچ به آب مورد نظر اضافه نمایید.
بعد از انجام این کار مخلوط آب و گچ را به مدت ۲۰ ثانیه به خوبی به هم بزنید.
بعد از گذشت مدت زمان ۵ دقیقه دوباره این عمل را تکرار کنید تا گچ از حالت مایع به جامد تبدیل شود. سپس مخلوط آماده شده را توسط ماله می توان به محل مورد نظر اضافه نمود و به وسیله شمشه اضافه گچ را گرفت تا سطحی کاملا یکنواخت و یکپارچه حاصل شود.
بعد از طی این مراحل باید پودر گچ را از الک رد کنید و مانند روش قبل آن را با آب مخلوط و سپس لایه نازکی از آن را توسط ماله بر روی سطح مورد نظر اضافه کنید.
در پایان کار می توانید با استفاده از یک کیسه پلاستگی ناصافی ها و سوراخ های سطح مورد نظر را گرفته و پرداخت نمایید.
نکته دیگر در سفید کاری تشخیص مقدار لازم گچ جهت سفید کاری است.
بهتر است بدانید از هر کیسه گچ که معادل ۴۰ کیلوگرم بوده می توان مساحت تقریبی ۲٫۸ متر مربع را گچ و خاک نمود.
ذکر این موضوع خارج از لطف نیست بدانید که گچ به حالات و شکل های مختلفی همچون دوغاب گچی، ملات گچ، ملات گچ و خاک، ملات ماسه و گچ و ملات گچ کشته مورد استفاده قرار می گیرد.
از دیگر مواردی که در اجرای عملیات گچ کاری باید مورد توجه قرار گیرد دمای مورد نیاز برای انجام آن است.
در واقع در صورتی که در دمای زیر صفر درجه اقدام به این کار کنید گچ یخ می زند و به زودی فاسد می شود.
لازم است بدانید که کاشی کاری و کف سازی عملیات گچ و خاک بعد از انجام دادن یکسری مراحل اجرا می شود.
این مراحل مختلف شامل مواردی همچون تیغه چینی دیوارهای خارجی و داخلی، لوله گذاری تاسیسات مکانیکی و برقی ساختمان، اجرای رابیتس و سقف کاذب است.
4 نظر
چقدر جالبه…سیمانکاری بدون داربست مگه میشه؟؟؟
به راحتی ما میتوانیم با طناب سیمانکاری کنیم..تماس بگیرید.
سلام خسته نباشی
دوست عزیز شما کار سیمان شسته انجام میدید
اگر انجام میدید قیمت رو میفرمایید
ممنون
سلام فربان. سیمانکاری نمای سیمان شسته متر مربعی 60 هزار تومان بدون لوازم میباشد.