نماشویی با طناب یا بدون داربست جهت نظافت نمای ساختمان با واترجت
نماشوی ارزان
فیلم نماشویی با طناب
نماشویی بدون داربست
شستشوی نمای ساختمان و نماشویی دیوار خانه یکی از چالش های همیشگیه مالکان برای زیباسازی ظاهر ساختمان میباشد.
پس از گذشت زمان گردو غبار و دود ماشین و کارخانه ها باعث میشود تا مالکان ساختمان ها به فکر شستشوی نمای ساختمان بیوفتند برای اینکار میتوانید از شرکت های راپل کمک بگیرید که هزینه کمتری نسبت به سایر روشها برای شما خواهد داشت.
شرکت جهان فرود نماشویی ساختمان را بدون داربست با ارزانترین قیمت انجام میدهد که نه فضایی را اشغال میکند و نه خطری برای عابرین و ماشین های کنار خیابان دارد.
به راحتی در یک روز ساختمان خود را بشورید و این فقط توسط راپل کارها قابل انجام میباشد.
برای اجرای نماشویی با طناب میتوانید با شماره تلفن 09308877798 تماس بگیرید.
ولی نماشویی ساختمان دردسرهای خودش را دارد که حتما این مطلب را تا انتها مطالعه کنید تا فواید و دردسرهای شستن نما با طناب را برایتان توضیح بدهیم.
کلیپی از نماشویی ساختمان با راپل
هنگام نماشویی ممکن است اب از درزهای پنجره وارد ساختمان شود و فرش و مبلهای درون خانه را کثیف کند.البته قبل از شستشوی نما با واترجت ما این اگاهی را به شما میدهیم تا پشت پنجره ها پارچه قرار بدهید تا در صورت ورود اب جلوی پخش شدن ان را بگیرد.البته پس از یک بار نماشویی کردن نمای ساختمان تا چند سال نیازی به نظافت مجدد ان ندارید.
انتخاب شرکت نماشویی
اولین قدمی که باید بردارید این است که یک شرکت مناسب برای نماشویی ساختمان پیدا کنید.انتخاب افراد اجرا کننده را بر اساس تجربه و شرکت ثبتی بودن انجام دهید.نیازی نیست با تماس اول افراد را برای عقد قرارداد به ساختمان بیاورید.میتوانید از 5 نفر هزینه و نوع اجرای کار را بپرسید و همچنین نوع قرارداد و بیمه افراد راپل کار را مطالعه کنید و بهترین شرکت را برای انجام کار خود انتخاب کنید.
انواع روش های نماشویی ساختمان با طناب
انتخاب روش اجرای نماشویی به تمیز شدن دیوار ساختمان کمک زیادی میکند.از نظر بنده هنگام نطافت نما روش کار را به شرکت اجرا کننده نماشویی بسپارید و از او درخواست کنید تا دیوار را به هر نحوی که شده است تمیزکاری کند و برای اینکار از اون ضمانت بگیرید.
نماشویی با کلایمر
نماشویی با کلایمر یک روش قدیمی برای شستشوی نمای ساختمان به حساب می اید که هم هزینه بسیار زیادی دارد و هم بسیار خطرناک است.از نظر وقت و زمان هم باید حداقل دوروز وقت خود را برای برپا کردن و برچیدن کلایمر از روی پشت بام خود بکنید.
- هزینه زیاد
- صرف وقت زیاد
- خطرناک بودن کلایمر
- اشغال فضای زیاد
نماشویی با داربست
روش دیگر نماشویی که با داربست انجام میشود برای نقاطی استفاده میشود که نمیتوان توسط طناب یا راپل به ان دسترسی پیدا کرد.ساختمان هایی که سقف شیروانی دارند و راپل کاران نمیتوانند روی انها کارگاه بگیرند باید از داربست استفاده کرد.
- اشغال زیاد فضای جلوی خانه
- هزینه زیاد
- محل ورود دزد به داخل خانه
- ایمنی بسیار پایین
- صرف وقت زیاد
نماشویی با طناب
روش جدید و نوین برای نماشویی استفاده از طناب میباشد که افراد میتوانند در چند دقیقه دیوارهای ساختمان را توسط واترجت و ابرو طی نظافت بکنند.شستشوی نما بدون داربست جزو نسل جدید خدمات در ارتفاع است که در ادامه بیشتر با این روش اشنا خواهید شد.
- هزینه ارزان
- اشغال فضا به صورت صفر درصد
- صرف وقت بسیار کم
- نصب و جمع کردن کارگاه در چند دقیقه
- ایمنی صدرصد افراد روی ارتفاع
- دسترسی صفر غریبه ها به داخل ساختمان
نماشویی با بالابر
کمترین استفاده برای شستشوی نمای ساختمان را بالابر دارد.بالابر برای ارتفاعات پایین و زیر 6 متر استفاده میشود.همچنین بالابرهایی که به وانت های بابر وصل میشوند جهت شستشوی تابلو و کرکرها و شیشه های طبقات اول مورد استفاده قرار میگیرند.
- مورد استفاده در ارتفاع کم
- امنیت بالا
- اشغال فضای جلوی خانه
- هزینه بالا
اقدامات اولیه قبل از نماشویی ساختمان با طناب
ابتدا قبل از شروع کار باید یک جای خوب برای بستن طناب پیدا کنیم تا راپل کار بتواند به راحتی روی ساختمان عملیات نماشویی را انجام بدهد.
قبل از شروع به شستشوی نما با واترجت باید پنجره های واحد ها کامل بسته باشد و پشت پنجره ها دستمال گذاشته شود تا اگر اب از قاب پنجره و درزها عبور کرد داخل خانه دچار کثیفی و شورابه نشود.
حتما وسایل برقی و خوراکی از درون بالکن ها جمع گردد تا وقتی که اب به همه جای نما برخورد میکند باعث خیس شدن و کثیف شدن وسایل نشود.
نماشور باید مواظب وسایل برقی و پریزها و کنتور باشد تا اب به درون انها نفوذ نکند که باعث اتش سوزی یا شوختگی قطعات شود.
ماشین های پارک شده زیر ساختمان باید برداشته شود تا در صورت کنده شدن تکه های سنگ بر روی انها سقوط نکند.
شروع فرایند نظافت نمای ساختمان توسط واترجت
ابتدا راپل کار ابزار خود را روی پشت بام مستقر میکند و جای مطمعا برای بستن طناب را انتخاب میکند.محل بستن طناب میتواند ستون های بتنی و نرده های فلزی و دور خرپشته باشد که راپل کاران با توجه به تجربه ای که دارند بهترین منطقه را انتخاب خواهند کرد.
دستگاه واترجت که اب با فشار از ان خارج میشود به برق و خرجی شیر اب وصل میشود تا اماده شروع به کار باشیم.
دیوارهای دچار شورابه و کثیفی های سنگین باید توسط واترسندبلاست شستشو بشوند.
استفاده از مواد برای شستشوی نمای ساختمان
زمانی که دیوارها با فشار اب پاک نشد باید از مواد هایی استفاده کرد که کثیفی های عمقی را از بین میبرند.یکی از این مواد ها اسید و جوهرنمک میباشد که پس از ریختن در نقطه مورد نظر باید به مدت ده دقیقه روی سطح مورد نظر باقی بماند و پس از این مدت با فشار اب مجدد شسته شود.اگر با مواد اسیدی پاک نشد باید از سندبلاست استفاده کرد تا یک لایه از روی سطح کثیف لایه برداری شود.
نکات مهم در نماشویی ساختمان
- نماشویی از بالای ساختمان به پایین باید انجام شود چون گل و لای شسته شده باید به بیرون از ساختمان هدایت شود.
- شستشوی نما باید در روز افتابی باشد تا پس از خشک شدن سطح شفاف شدن ان را ببینید.
- مراقب مواد های اسیدی باشید تا دیوار شما را خراب نکنند.استفاده از مواد اسیدی ده دقیقه میباشد.
- پشت پنجره ها با پارچه بسته شود تا اب و گل وارد خانه شما نشود.
- میتوانید پس از نماشویی روی دیوار را با رزین های حلال با اب براق کنید.
قیمت نظافت نمای ساختمان
- شستشوی دیوار سنگی متری 40هزارتومان
- نماشویی سطوح شیشه ای متری 30هزارتومان
- شستن دیوار سیمانی متری 38هزارتومان
- نطافت نمای کامپوزیتی متری 45هزارتومان
- تمیزکاری دیوار اجری متری 55هزارتومان
- شست و شوی کف حیاط متری 22هزارتومان
قیمت های گفته شده به صورت حدودی میباشند و برای استعلام قیمت دقیق باید با شماره درج شدن تماس بگیرید تا روش اجرای کار و قیمت قطعی به شما اعلام شود.
همچنین برای فرستادن عکس نما میتوانید از واتساپ و ایتا و روبیکا و تلگرام باما در ارتباط باشید.
نماشویی دیوار سیمانی
دیوار سیمانی دچار کثیفی ناچیزی میشود که با چسبیدن گرد و غبار و دود دم به وجود می اید.
نماشویی دیوار سیمانی با واترجت تک فاز انجام میشود.واترجت تک فاز فشار کمی دارد و میتوان گل و لای و دوده های چسبیده به دیوار سیمانی را شستشو کرد.
شستشوی نمای کامپوزیتی
دیوار کامپوزیت بسیار دشوار میباشد و هرکسی که بخواهد این نوع سطوح را بشوید باید حتما به مواد های شوینده اشنا باشد.کامپوزیت پس از چسبیدن کثیفی رنگ خود را از دست میدهد و در بعضی جاها شاهد بوده ایم که افراد نمای کامپوزیت را رنگ امیزی میکنند.
دیوار کامپوزیت اگر با واترجت تمیز نشد باید از تاید و ریکا و اسید های شوینده برای بردن کثیفی استفاده شود.
نظافت نمای شیشه ای
شستشوی شیشه های نمای ساختمان توسط ابرو طی انجام میشود. البته قبل از اجرای ابرو طی توسط واترجت گل و لای موجود روی شیشه و چهارچوب های پنجره شسته میشود و پس از ان ابر و طی و دستمال روی انها کشیده میشود.در مواقعی که شیشه ها با راپل کار فاصله دارد میتوان از قاپک استفاده کرد.
شسشتن دیوار سنگی
راحت ترین نوع نماشویی شستن نمای سنگ میباشد که فقط با واترجت سه فاز و تک فاز انجام میشود.البته بعضی از دیوار سنگی ها که جنس ان سمیرم میباشد دچار شورابه میشوند که باید توسط سندبلاست پاک سازی شوند.